TEMPORADA

FLORS DE CARBASSÓ

  • Flors de carbassó farcides de formatge, anxoves, tomàquet sec i alfabrega , en tempura i salsa romesco

MÚRGOLES

  • Múrgoles amb crema de foie

CARXOFES

  • Amanida de carxofes , pernil ibèric  i ametlles torrades
  • Arròs de conill i carxofes
  • Carxofes fregidetes
  • Sipia de costa estofada amb carxofes

ESPÀRRECS BLANCS

  • Espàrrecs blancs cuits a casa i fets a la brasa
  • Amanida d'espàrrecs blancs, salmó marinat, alvocat i cremós d'anet


 PÈSOLS

  • Pèsols ecològics amb pernil ibèric
  • Morro de bacallà al pil ipl amb pèsols

REMOLATXA i ESPINACS FRESCOS

  • Burrata amb tartar de remolatxa i tòmaquet i pesto d'espinacs
  • Morro de bacallà a la catalana

BACALLÀ

  • Morro de bacallà al pil pil amb pèsols ecològics
  • Morro de bacallà amb crema d'eriçons i tirabecs
  • Morro deb acallà a la catalana
pesols web
PESOL FOTO
carxofes1
ESPARRECS1
fresas3
TONI MURGULES