TEMPORADA

 

BOLETS DE TEMPORADA 

  • Ceps saltats amb pernil ibèric
  • Carpaccio d'ou de reig amb oli de pinyons torrats
  • Rovelló botó del Berguedà
  • Botifarra de pagès amb ceps i ou ferrat ecològic
  • Mandonguilles amb ceps i rossinyols
  • Arròs de conill  i rossinyols

REMOLATXA i ESPINACS FRESCOS

  • Burrata amb tartar de remolatxa i tòmaquet i pesto d'espinacs

ALBERGINIA ASIATICA

  • Ventresca de tonyina ballfegó amb alberginia asiatica fumada i nikeicat
  • Alberginia asiatica escalivada, burrata, anxoves i vinagreta de tomàquet sec i mel
  • Alberginia fregideta amb mel i llima

FIGUES DE COLL DE DAMA

  • Amanida de sardina fumada, figues, mató, i vinagreta d'avellana
  • Figues de coll de dama amb xantilli de taronja
CEPS PLAT CRU 1
ROVELLO
toni bolets
burrata2
CEPS PLAT CRU 2
CALAMAR AMB ROSSINYOLS 2020
GAMBA1
FIGUES
ROSSINYOLS