MENÚ ALIAGA

De dimarts  a divendres al migdia ( NO FESTIUS), oferim el Menú Aliaga, un menú que variem diàriament segons mercat i temporada.

Treballem amb producte de proximitat i de qualitat, les verdures les cullen  per al matí de l'hort ecològic , el peix el rebem diàriament del mercat del peix o la llotja i carns de primera qualitat, elaborant així  en els nostres fogons i les nostres brasa uns plats de cuina de mercat i producte bons i saludables.

MENÚ ALIAGA DE DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE

PRIMERS  PLATS
-Xatonada   
-Xatonada

-Truita oberta amb carxofes, pernil ibèric i i diazabal    
-Toryilla abierta con alcachofas, jamón ibérico y idiazabal
-Rissoto de bolets      
-Risoto de setas
-Escopinyes Gallegues a la brasa (SUPL 3€) 
-Berberechos Gallegos a la brasa  (SUPL 3€) 

SEGONS  PLATS
-Lluç de palangre amb parmentier de pernil ibèric   
-Merluza de palangre con parmentier de jamón ibérico
-Caneló cruixent de brao de porc      
-Canelón cruijiente de codillo
-Pollastre rostit amb poma i prunes   
-Pollo rustido con manzana y ciruelas


POSTRES

-Sacher   
-Sacher 

-FLam de mató
-Fam de requesón
-Iogurt natural   de la GRANJA DEL MONTSENY
-Yogur  natural  de la GRANJA DEL MONTYSENY
-
Coulant de xocolata amb gelat de  festucs (supl 4€)
-Coulant de chocolate con helado de pistachos (supl 4€)

 BEGUDES A ESCOLLIR / BEBIDA A ESCOGER
Aigua Veri 1/2, Vichy Català 33cl, copa cervesa Estrella Damm, copa de vi o coca cola 35cl
Suplement 2.5€  dos segons plats

PREU MENÚ  ALIAGA   22€  IVA INCLÒS

Si vosté te alguna al.lèrgia intolerància comuniqui-ho al cambrer/a
Si usted tiene alguna alergia o intoleráncia comuniquelo al camarero/a

INCREMENT TERRASSA 10%