De dimarts a divendres al migdia ( NO FESTIUS), oferim el Menú Aliaga, un menú que variem diàriament segons mercat i temporada.
Treballem amb producte de proximitat i de qualitat, les verdures les cullen per al matí de l'hort ecològic , el peix el rebem diàriament del mercat del peix o la llotja i carns de primera qualitat, elaborant així en els nostres fogons i les nostres brasa uns plats de cuina de mercat i producte bons i saludables.
MENÚ ALIAGA DE DIJOUS 26 DE GENER
PRIMERS PLATS
-Amanida de quinoa, mató, magrana, carbassa i pipes de carbassa
-Ensalada de quinoa , requesón, granada, calabaza y pipas de calabaza
-Cocktel de gambes estil Aliaga
-Cocktel de gambas estilo ALiaga
-Musclos a la brasa
-Mejillones a la brasa
-Truita oberta amb pernil ibèric, brie i carxofes
-Tortilla abierta con jamón ibérico , brie y alcachofas
SEGONS PLATS
-Arròs de muntanya
-Arroz de montaña
-Xai a la brasa amb padrons
-Cordero a la brasa con padrones
-Lluç de palangre a la catalana
-Merluza de palangre a la catalana
POSTRES
-Brownie davellana amb gelat de cafè
-Brownie deavellanacon helado de café
-MAcedonoia amb sorbet de mango
-Macedonia con sorbbete de mango
-Mousse de iogurt ambp inya confitada amb menta
-Mus de yogur con pinya confitada con menta
-Tarta de Santiago
-Tarta de Santiago
BEGUDES A ESCOLLIR / BEBIDA A ESCOGER
Aigua Veri 1/2, Vichy Català 33cl, copa cervesa Estrella Damm, copa de vi o coca cola 35cl
Suplement 2.5€ dos segons plats
PREU MENÚ ALIAGA 22€ IVA INCLÒS
Si vosté te alguna al.lèrgia intolerància comuniqui-ho al cambrer/a
Si usted tiene alguna alergia o intoleráncia comuniquelo al camarero/a
INCREMENT TERRASSA 10%