Carta restaurant


CARTA HIVERN

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Timbal de quinoa, salmó marinat amb alvocat i mostassa antiga . 16€
Vieires amb crema de col i flor i papada a baixa temperatura  .18€
Carxofa fregida . 9€ 
Raviolis de llagosta amb pasta tailandesa .18€
Ous ferrats ecològics de gallines felices amb carxofes . 16€
Calçots en tempura amb romesco . 12€
Suquet de llagosta amb carxofes . 24€
Espatlleta de cabrit al forn . 33€

PLATS AMB TÒFONA NEGRA
Burrata amb tòfona negra  . 17€
Canelons Aliaga amb tòfona negra  . 28€
Ous ferrats ecològics de gallines felices amb carxofes i tòfona negra . 27€
Ous ferrat ecològics amb patates i tòfona negra . 24€
Arròs de conill i  carxofes amb tòfona negra  . 29€
Melós de vedella amb parmantier de moniato i tòfona negra . 28€
Steak tartar al xerès amb tòfona negra  . 32€


ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet . 22€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Foie mi cuit fet a casa . 13€
Xatonada Aliaga . 17€
Ventresca de tonyina confitada a casa amb tomàquet, ceba i piparres . 15€
Cabdells tèbis amb anxoves 000, formatge fresc i làmines d'ametlla torrada . 14€ 
Caneló fred de salmó marinat farcit de tartar d'alvocat, crema de cítrics i anet . 12€

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Casa Aliaga . 2€/UNITAT
Croquetes  ceps . 2€/UNITAT
Croquetes de cabrales i mel  . 2€/UNITAT
Les nostres braves . 6€
Pop a la Gallega . 15€

Pa de coca amb tomàquet . 2.70€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 23.50€
Arròs de conill i  carxofes amb tòfona negra  . 29€
Arròs de muntanya  . 16€

DEL MAR

Morro de bacallà al forn amb llagostins . 22€
Tataki de tonyina bluefine amb verduretes . 22€
Tartar de tonyina bluefine . 22€
Pop roquer amb trinxat de la Cerdanya i cotna de porc . 18€
Sapito del Cantàbric .23€
Turbot al estil Aliaga .25€ 

DE LA TERRA

Melós de vedella amb parmantier de moniato . 19€
Steak tartar al xerès  . 22€
Filet de vedella a la brasa . 22€
Filet de vedella amb foie i salsa oporto . 29€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 56€/ Kg

POSTRES


Pera al vi amb sorbet de llimona . 5.50€
Brownie de nous amb gelat de cafè . 5.95€
La nostra “Torrija “ de brioix fet a casa amb gelat de mascarpone .  5.95€
Tarta fina de poma amb gelat de vainilla . 5.95€
Maduixes al pebre amb gelat de vainilla . 6.50€
Tarta de Santiago amb meus amores . 5.95€
Pastís cremós de formatge  . 6€
Pastís cremós de formatge  amb tòfona negra . 11€
Pinya amb llima . 6€
Assortit de formatges amb codonyat fet a casa i nous . 14€     i torradetes 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat

Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , iogurt , coco ,                         pistatxo , recuit , turró , cafè ,  maduixa , llimona , fruita de la passió ,  yuzu amb citronel.la

IVA INCLÒS

CARTA INVIERNO

SUGERENCIAS DEL DIA

Timbal de quinoa con salmón marinado y agucate con mostaza . 16€
Alcachofa frita . 9€ 
Vieiras con crema de coliflor y  papada a baja temperatura .18€
Raviolis caseros de pasta tailandesa rellenos de  langosta . 18€
Tempura de calçots con romesco . 12€
Huevos fritos ecológicos de gallinas felices con alcachofas fritas . 16€
Suquet de langosta con alcachofas . 24€
Espaldita de cabrito  . 33€

PLATOS CON TRUFA NEGRA
Burrata con trufa negra . 17€
Canelones  Aliaga  con trufa negra . 28€
Huevos fritos ecológicos de gallinas felices con alcachofas fritas y trufa negra. 27€
Huevos fritos ecològicos con patatas y trufa negra . 24€
Arroz de conejo y  alcachofas  y trufa negra  . 29€
Meloso de ternera con parmantier de boniato y trufa negra  . 28
Steak tartar al jerez con trufa negra . 32€

ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico . 22€
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Foie mi cuit hecho en casa . 13€
Xatonada Aliaga . 17€
Ventresca de atún  confitada en casa con tomate, cebolla y piparras . 15€
Cogollos tibios con anchoas 000, queso fresco y almendras tostadas . 14€ 
Canelón frio de salmó marinado relleno de tartar de agucate, cremosos de citricos y eneldo . 12€

ENTRANTES CALIENTES

Croquetas Casa Aliaga . 2€/UNITAT
Croquetas  boletus . 2€/UNITAT
Croquetas de cabrales y miel  . 2€/UNITAT
Nuestras bravas . 6€
Pulpo a la Gallega . 15€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.70€
Ración pan ecológico . 2.50€


ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 23.50€
Arroz de conejo, alcachofas  y trufa negra  . 29€
Arroz de montaña  . 16€


DEL MAR
Pop roquer con "trinxat de la Cerdanya" y corteza de cerdo . 18€
Morro de bacalao al horno con langostinos . 22€
Tataki de atún con verduritas . 22€ 
Tartar de atún bluefine . 22€
Sapito del Cantabrico . 23€
Rodaballo brasa estilo ALiaga .25€


DE LA TIERRA

Meloso de ternera con parmantier de boniato  . 19€
Steak tartar al jerez  . 22€
Filete de ternera a la brasa . 22€
Filete de ternera con foie plancha y salsa oporto. 29€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 56€/ Kg

 

POSTRES
Piña con lima . 6€
Pera al vino con sorbete de limón . 5.50€
Brownie de nueces con helado de café . 5.95€
Nuestra torrija  de brioche hecha en casa con helado de mascarpone .  5.95€
Fresas a la pimienta con healdo de vainilla . 6.50€
Tarta de Santiago con meus amores . 5.95€
Pastel cremoso de queso  . 6€
Pastel cremoso de queso con trufa negra  . 11€
Surtido de quesos con membrillo y nueces . 14€ y tostaditas
Tarta fina de manzana con helado de vainilla . 5.95€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola


Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , yogur , coco ,                         pistacho ,requesón  , turrón , café , fresa , limón , fruta de la pasión , yuzu con citronela

IVA INCLUIDO