Carta restaurant


CARTA RESTAURANT

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Croqueta de cua de bou . 2.5€ / unitat  
Amanida de carxofes, tomàquet sec, pernil ibèric i ametlla torrada  . 15€   
Amanida de sardina fumada, raim, codonyat i vinagreta de Mòdena . 12€ 
Caneló fred de salmó marinat farcit de alvocat i tomàquet . 12€
Burrata amb tartar de tomàquet, remolatxa i alvocat amb pesto d'espinacs . 18€
Canelons Aliaga amb beixamel i tòfona d'hivern . 28€
Escopinyes Gallegues a la brasa . 16.90€
Raviolis amb  llagosta de pasta tailandesa . 18€
Carxofes fregidetes  . 9€
Carxofes fregides amb ous ferrats ecològics i tòfona d'hivern   .  28€ 
Arròs sec de carabiner  . 36€
Arròs de llagosta . 32€
Turbot   estil Aliaga . 28€ 
Lluç de palangre estil Orio  . 20€ 
Ventresca de tonyina bluefine a la brasa amb nikeicat i alberginia fumada  . 25€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons i pèsols ecològics    . 25€
Morro de bacallà a la catalana amb panses i pinyons . 25€ 
Arròs de conill  i carxofes amb tòfona d'hivern .  30€ 


ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca . 22€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Foie mi cuit fet a casa . 18€
Amanida de tardor ;  magrana, carbassa, formatge fresc i ametlla torrada . 13€
Tomàquet ecològic  amb ventresca de tonyina confitada a casa, ceba i piparres . 15€
Tomàquet ecològic  amb anxoves del Cantàbric  . 20€ 

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Aliaga  . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CABRALES i MEL . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CEPS . 2€/ UNITAT 
Les nostre braves . 6€
Pop a la Gallega . 18€

Pa de coca amb tomàquet . 2.70€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 24€
Arròs de conill  i carxofes   .  20€
Arròs de muntanya . 17.50€

DEL MAR

Sapito del Cantàbric  brasa estil Orio .25€
Ventresca de tonyina bluefine a la brasa amb salsa nikeicat i alberginia fumada . 25€
Tartar de tonyina bluefin . 23€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons i pèsols ecològics . 25€ 
Morro de bacallà a la catalana amb panses i pinyons  . 25€ 
Pop roquer amb trinxat de la Cerdanya i cotna de porc . 19€

DE LA TERRA

Magret d'ànec amb salsa oporto i fruita de temporada  .18€
Melós de vedella amb parmantier de patata . 20€
Steak tartar al xerès  . 25€
Filet de vedella a la brasa . 25€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 65€/ Kg

POSTRES tots els postres són elaborats a Casa Aliaga

Pastís cremós de formatge ecològic . 6€
Pastis de moniato amb gelat de iogurt  . 6.25€
Tarta fina de poma amb gelat de vaïnilla . 6.25€
Tarta de Santiago amb meus amores 6.25€
Recuit de drap amb mel i nous . 6€
Torradeta de Santa Teresa de brioix amb gelat de mascarpone  . 6.25€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat
Pinya amb llima  . 6.00€

Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , recuit , mascarpone , maduixa              iogurt cafè , avellana , guianduia , turró llimona , mandarina,  pinya, coco , plàtan amb nous de pecan

SERVEI DE PASTIS O POSTRE EXTERN  AL ESTABLIMENT CASA ALIAGA, ES COBRARÀ 2€ PER COMENSAL

IVA INCLÒS

INCREMENT TERRASSA 10%

CARTA RESTAURANTE

SUGERENCIAS DEL DIA

Croqueta de rabo de buey . 2.5€/unidad  
Ensalada de alcachofas, tomate seco, jamón ibérico y almendra tostada   . 15€   
Canelón frio de salmón relleno de aguacate y tomate .12€
Ensalada de sardina ahumada, uva, membrillo y vinagreta de Módena . 12€ 
Burrata acon tartar de tomate, remolacha y aguacate com pesto de espinacas . 18€
Berberechos Gallegos a la brasa . 16.90€
Raviolis de langosta de   pasta tailandesa . 18€
Alcachofas fritas . 9€
Nuestras alcachofas fritas con huevos fritos ecológicos  y trufa de invierno . 28€
Canelones ALiaga con trufa de invierno . 28€
Arroz seco de carabinero .36€
Arroz de langosta . 32€ 
Merluza de palangre estilo Orio  . 20€ 
Ventresca de atún bluefine a la brasa amb nikeicat . 25€ 
Rodaballo  estilo Aliaga . 28€ 
Morro de bacalao con crema de erizos y rebozuelos . 25€
Arroz de conejo y alcachofas  con trufa de invierno  . 30€


ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico con pan de coca . 22€
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Foie mi cuit hecho en casa . 18€
Ensalada de OTOÑO con granada, calabaza, queso fresco y almendra tostada . 13€
Tomate ecológico  con ventresca de atún  confitada en casa  cebolla y piparras . 15€
Tomate ecológico con anchoas del Cantábrico . 20€

ENTRANTES CALIENTES
Croquetas Aliaga  . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de cabrales y miel . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de hongos . 2€/ UNIDAD 
Nuestras bravas . 6€
Pulpo a la Gallega . 18€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.70€
Ración pan ecológico . 2.50€

ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 24
Arroz de conejo y alcachofas   . 20€
Arroz de montaña . 17,50€ 

DEL MAR

Sapito del Cantabrico . 25€
Ventresca de atún bluefin a la brasa amb nikeicat . 25€ 
Tartar de atún bluefin . 23€
Morro de bacalao con crema de erizos y guisantes ecológicas . 25€ 
Morro de bacalao a la catalana con pasas y piñones. 25€ 
Pop roquer con "trinxat de la Cerdanya" y corteza de cerdo . 19€


DE LA TIERRA

Magret de pato con salsa oporto y fruta de temporada  . 18€
Meloso de ternera con parmentier de patata . 20€
Steak tartar al jerez  . 25€
Filete de ternera a la brasa . 25€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 65€/ Kg

 

POSTRES

Pastel de queso cremosos . 6€
Pastel de boniato con helado de yogur . 6.25€
Tarta fina de manzana y helado de vainilla . 6.25€
Tarta de Santiago con Meus Amores 6.25€ 
Torrija de brioix con helado de mascarpone . 6.25€ 
Recuit de drap con miel y nueces . 6€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat
Piña con lima  . 6€ 

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla ,requesón  ,mascarpone ,  fresa         yogur  ,  café ,avellana ,guianduia , turrón   , limón , mandarina, piña, coco , platano con nueces de pecan 

SERVICIO DE PASTEL O POSTRE EXTERNO AL ESTABLECIMIENTO CASA ALIAGA ,
SE COBRARÁ 2€ POR COMENSAL

IVA INCLUIDO

INCREMENTO TERRAZA 10%