Carta restaurant

CARTA RESTAURANT

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Escarola amb carxofa, tomàquet sec i ametlla torrada . 15.50€ 
Rovelló botó . 28€
Carxofes fregidetes . 9.75€
Escopinyes Gallegues  . 19€ 
Musclos a la brasa . 12.90€ 
Canelons tradicionals amb beixamel i bolets  . 18€
Raviolis de llagosta amb pasta tailandesa . 18€
Calamar de potera planxa . 19€
Pop roquer a la brasa amb trinxat de la Cerdanya i cotnes de porc . 21.50€ 
Ventresca de tonyina bluefin a la brasa amb alberginia i nikeicat . 29€ 
Rèmol a la brasa amb patatetes . 20€
Fricandó de vedella amb boelts de temporada  . 19€ 
Saltat de botifarra de pagès amb rovellons i ou ferrat ECO . 26€
Peus de porc farcits de boelts amb salsa carn i rovellons . 19.90€

 

ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca . 24€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Amanida de sardina fumada, raïm, codonyat, poma i vinagreta de Mòdena . 17€ 
Burrata amb tartar de tomàquet, remolatxa i alvocat amb pesto d'espinacs . 18€
Tomàquet ecològic amb ventresca de tonyina confitada a casa, ceba i piparres . 17€
Tomàquet ecològic amb anxoves del Cantàbric  . 22€
Amandida de tardor . 16€
Amanida de quinoa, salmó marinat a casa i mostassa . 17€

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Aliaga  . 2€/ UNITAT
Croquetes de CABRALES i MEL . 2€/ UNITAT
Croquetes de CEPS . 2€/ UNITAT
Les nostre braves . 6€

Pa de coca amb tomàquet . 2.90€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 25€
Arròs de conill  i bolets  .  21€

DEL MAR

Tartar de tonyina bluefin . 25€
Lluç de palangre estil Orio . 22€
Sapito del Cantàbric estil Orio . 25€
Morro de bacallà amb sofregit tradicional i bolets  . 26€    

DE LA TERRA

Melós de vedella amb parmantier de patata . 20€
Steak tartar al xerès  . 25€
Filet de vedella a la brasa . 25€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 65€/ Kg

POSTRES tots els postres són elaborats a Casa Aliaga


El nostre pastís cremós de formatge amb llet  d'ovella   . 6€
Tarta fina de poma amb gelat de vaïnilla  . 6.25€
Pastís de moniato amb gelat de iogurt  . 6.25€
Brownie d'avellana amb toffee i  gelat   . 7€    
Pijama Aliaga . 7€ 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat 

Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola


Cacao Antonio Chavez 72%  , vaïnilla    , iogurt   ,  , café   , xocolata amb llet   , avellana  , festucs   ,  llimona , mandarina,  pinya, fruita de la passió, mango,  coco  . maduixa

SERVEI DE PASTIS O POSTRE EXTERN  AL ESTABLIMENT CASA ALIAGA, ES COBRARÀ 2€ PER COMENSAL

IVA INCLÒS

INCREMENT TERRASSA 10%

 


CARTA RESTAURANTE

SUGERENCIAS DEL DIA

Escarola con alcachofas, tomate seco y almendra tostada . 15.50€
Níscalos botón salteados  . 28€
Alcachofas fritas . 9.75€
Berberechos Gallegos . 19€
Musclos a la brasa  .12.90€ 
Canelones tradicionales con bechamel y setas . 18€
Calamar de potera plancha . 19€
Pulpo de roca con trinxat de la Cerdaña y corteza de cerdo . 21.50€
Raviolis de langosta con  pasta tailandesa . 18€
Ventresca de atún bluefin con berenjena y nikeicat  . 29€ 
Rémol a la brasa con patatitas . 20€
Fricandó de ternera  con setas . 19€   
Butifarra de payés con níscalos y huevo frito ecológico . 26€
Pies de cerdo rellenos con salsa de carne y níscalos  . 19.90€

ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico con pan de coca . 24€
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Ensalada de sardina ahumada, uva, membrillo , manzana y vinagreta de Módena . 17€
Burrata con tartar de remolacha, tomate y aguacate con pesto de espinacas . 18€
Tomate de agricultura ecológica  con ventresca de atún  confitada en casa  cebolla y piparras . 17€
Tomate de agricultura ecológica con anchoas del Cantábrico . 22€
Ensalada de otoño . 16€ 
Amanida de quinoa, salmón marinat, alvocat i mostassa . 17€ 

ENTRANTES CALIENTES
Croquetas Aliaga  . 2€/ UNIDAD
Croquetas de cabrales y miel . 2€/ UNIDAD
Croquetas de hongos . 2€/ UNIDAD
Nuestras bravas . 6€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.90€
Ración pan ecológico . 2.50€

ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 25€
Arroz de conejo y rebozuelos  . 21€

DEL MAR

Tartar de atún bluefin . 25€
Sapito del Cantábrico estilo Orio . 25€
Merluza de palangre  estilo Orio . 22€
Morro de bacalao con sofrito tradicional y setas  . 26€    

DE LA TIERRA

Meloso de ternera con parmentier de patata . 20€
Steak tartar al jerez  . 25€
Filete de ternera a la brasa . 25€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 65€/ Kg

POSTRES

Nuestro pastel cremoso de queso de leche de oveja   . 6€
Tarta fina de manzana con helado de vaïnilla  . 6.25€
Pastel de boniato con helado de yogur . 6.25€ 
Brownie d'avellana con toffe y helado  . 7€    
Pijama Aliaga  7€ 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat  

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72%   , vaïnilla    ,requesón  , fresa    , yogur     , café , chocolate con leche    , pistacho    ,avellana   limón , mandarina, piña, mango ,  maracuya,  coco  

SERVICIO DE PASTEL O POSTRE EXTERNO AL ESTABLECIMIENTO CASA ALIAGA ,
SE COBRARÁ 2€ POR COMENSAL

IVA INCLUIDO

INCREMENTO TERRAZA 10%