Carta restaurant

CARTA TARDOR PER EMPORTAR

ENTRANTS

Pernil ibèric . 20€/100gr
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Amanida de mató, magrana, codonyat i vinagreta de mel . 11€
Ventresca de tonyina confitada a casa amb tomàquet, ceba i piparres . 13€
Foie mi cuit fet a casa . 11€
Croquetes Casa Aliaga . 2€/UNITAT
Croquetes  ceps . 2€/UNITAT
Croquetes de cabrales i mel  . 2€/UNITAT
Les nostres braves . 5€
Pop a la Gallega . 13€
Canelons Casa Aliaga .14€

Pa de coca amb tomàquet . 2.70€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 21€
Arròs de muntanya  . 15€
Fideua de marisc . 16€

DEL MAR

Calamar de potera amb bolets de temporada .18€
Pop roquer a la brasa amb trinxat de la Cerdanya . 17€
Tataki de tonyina blue fine amb verduretes . 20€
Tartar de tonyina blue fine . 20€
Turbot estil Aliaga . 25/per persona  (peça sencera 1 , 2 i 3 persones)

DE LA TERRA
Melós de vedella amb parmantier . 17€
Mandonguilles amb rossinyols  . 12.50€
Fricandó de vedella ambrossinyols . 14.50€
Steak tartar al xerès  . 20€
Filet de vedella a la brasa . 20€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 28/mig Kg

POSTRES

“Torrijas “ de brioix .  4€
Pastís de moniato fet a casa . 4€
Coulant de xocolata . 5.50€
Pastis de formatge .  5€/ ració
Pastis de formatge  sencer . 25€
Assortit de formatges artesans . 12€

IVA INCLÒS

COMANDES MÍNIM AMB 24 HORES ANTELACIÓ, RECORDEU QUE ÉS AMB CITA PRÈVIA