Carta restaurant

CARTA RESTAURANT

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Espàrrecs blancs cuits a casa amb salmó marinat , crema d'alvocat i mahonesa de anet . 13€
Pèsols ecològics a la brasa amb pernil ibèric . 21.90€ 
Espàrrecs blancs D.O Navarra cuits a casa a la brasa . 15€
Múrgoles amb salsa foie . 22€
FLors de carbassó farcides de formatge fresc, anxova, tomàquet sec i alfàbrega
en tempura i romesco . 16.50€
Canelons Aliaga tradicionals amb crema de foie i múrgoles  . 22€
Musclos a la brasa .12.90€
Gamba de palamós . 19.90€ 
Morro de bacallà al pil pil amb pèsols  . 29€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons. 25€
Pop roquer a la brasa amb trinxat de la Cerdanya i cotnes . 21.50€
Turbot salvatge estil Orio . 29€ 
Ventresca de tonyina bluefin amb alberginia escalivada  i nikeicat s . 28€
Arròs sec de carabiner . 39€ 

ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca . 22€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Foie mi cuit fet a casa . 18€
Amanida de carxofes, tomàquet sec, pernil ibèric i ametlla torrada  . 15€ 
Amanida de quinoa, espàrrecs verds, salmó ,mango, xerris i vinagreta de mostasa i mel . 15€
Amanida de sardina fumada, maduixes, mató i vinagreta d'avellana . 15€ 
Carpaccio de salmó marinat, alvocat, cítics i anet . 14€
Burrata amb tartar de tomàquet, remolatxa i alvocat amb pesto d'espinacs . 18€
Tomàquet ecològic  amb ventresca de tonyina confitada a casa, ceba i piparres . 15€
Tomàquet ecològic  amb anxoves del Cantàbric  . 20€

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Aliaga  . 2€/ UNITAT
Croquetes de CABRALES i MEL . 2€/ UNITAT
Croquetes de CEPS . 2€/ UNITAT
Les nostre braves . 6€

Pa de coca amb tomàquet . 2.70€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 24€
Arròs de conill  i carxofes   .  20€
Arròs de muntanya . 17.50€

DEL MAR

Tartar de tonyina bluefin . 25€
Lluç de palangre estil Orio . 22€
Sapito del Cantàbric estil Orio . 25€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons . 25€
Morro de bacallà a la catalana amb panses i pinyons  . 25€

DE LA TERRA

Magret d'ànec amb salsa oporto i fruita de temporada  .19,50€
Melós de vedella amb parmantier de patata . 20€
Steak tartar al xerès  . 25€
Filet de vedella a la brasa . 25€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 65€/ Kg

POSTRES tots els postres són elaborats a Casa Aliaga

Maduixes amb nata fresca . 6€
Maduixes al pebre amb gelat de vainilla  7.25€  
Brownie d'avellana amb toffee i  gelat  avellana . 7   
Pastís de formatge casolà . 6€  
"Torrija" amb reducció de Pedro Ximenes  i gelat de i mascarpone . 6.25€      
Tarta fina de poma amb gelat de vaïnilla . 6.25€     
Tall gelat de turró amb xocolata calenta 5.50€ 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat 
Pinya amb llima  . 6.00€

Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola


Cacao Antonio Chavez 72%  , vaïnilla    , iogurt   ,  , café   , xocolata amb llet   , avellana  , festucs   ,  llimona , mandarina,  pinya, fruita de la passió, gerds amb llimona i menta, mango,  coco  . maduixa

SERVEI DE PASTIS O POSTRE EXTERN  AL ESTABLIMENT CASA ALIAGA, ES COBRARÀ 2€ PER COMENSAL

IVA INCLÒS

INCREMENT TERRASSA 10%

 


CARTA RESTAURANTE

SUGERENCIAS DEL DIA

Esparragos blancos con salmón marinado, crema de aguacate y mahonesa de eneldo . 13€  
Guisantes ecológicos a la brasa con jamón ibérico . 21.90€
Esparragos blancos D.O Navarra cocidos en casa a la brasa . 15€
Colmenillas con crema de foie  . 22€
Flores de calabacín rellenas de queso fresco,  anchoas, tomate seco y albahaca
en tempura y romesco . 16.50€
Canelones tradicionales Aliaga con crema de foie y múrgulas  . 22€
Mejillones a la brasa . 12.90€
Gamba de Palamós . 19.90€
Pulpo de roca a la brasa con trinxat de la Cerdaña . 21.50€
Morro de bacalao al pil pil con guisantes . 29€ 
Rodaballo salvaje estilo Orio . 29€ 
Ventresca de atún bluefin con berenjena asada y nikeicat   . 19€ 
Arroz seco de carabinero . 39€ 

ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico con pan de coca . 22€ 
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Foie mi cuit hecho en casa . 18€
Ensalada de sardina ahumada, fresas, requesón y vinagreta de avellana. 15€
Carpacio de salmón marinado con aguacate, cítricos y eneldo . .14€  
Ensalada de quinoa, espárregos verdes, salmón, mango , cherri i vinagreta de mostaza y miel . 15€ 
Burrata con tartar de remolacha, tomate y aguacate con pesto de espinacas . 18€
Tomate ecológico  con ventresca de atún  confitada en casa  cebolla y piparras . 15€
Tomate ecológico con anchoas del Cantábrico . 20€

ENTRANTES CALIENTES
Croquetas Aliaga  . 2€/ UNIDAD
Croquetas de cabrales y miel . 2€/ UNIDAD
Croquetas de hongos . 2€/ UNIDAD
Nuestras bravas . 6€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.70€
Ración pan ecológico . 2.50€

ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 24€
Arroz de conejo y alcachofas   . 20€
Arroz de montaña . 17,50€

DEL MAR

Tartar de atún bluefin . 25€
Sapito del Cantábrico estilo Orio . 25€
Merluza de palangre  estilo Orio . 22€
Morro de bacalao con crema de erizos  . 25€
Morro de bacalao a la catalana con pasas y piñones. 25€

DE LA TIERRA

Magret de pato con salsa oporto y fruta de temporada  . 19.50€
Meloso de ternera con parmentier de patata . 20€
Steak tartar al jerez  . 25€
Filete de ternera a la brasa . 25€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 65€/ Kg

POSTRES

Fresones a la pimienta con helado de vainilla  7.25€ 
Fresas con nata fresca . 6€
Pastel de queso . 6€
Brownie d'avellana con toffe y helado d'avellana  . 7   
Torrija con reducción de Pedro Jimenez y helado de mascarpone . 6.25€     
Tarta fina de manzana y helado de vainilla . 6.25€    
Corte helado de turrón con chocolate caliente 5.50€ 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat  
Piña con lima  . 6€ 

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72%   , vaïnilla    ,requesón     ,mascarpone    ,  fresa           yogur     ,  café , chocolate con leche    , pistacho    ,avellana   limón , mandarina, piña, mango ,  maracuya, frambuesa con lima y menta,  coco  

SERVICIO DE PASTEL O POSTRE EXTERNO AL ESTABLECIMIENTO CASA ALIAGA ,
SE COBRARÁ 2€ POR COMENSAL

IVA INCLUIDO

INCREMENTO TERRAZA 10%