Carta restaurant


CARTA RESTAURANT

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Burrata amb tartar préssec i tomàquets xerri ecològics amb pesto de festuc  . 17€ 
Caneló fred de salmó marinat farcit de tartar d'alvocat, crema de cítrics i anet . 12€
Esqueixada de bacallà amb cireres i cítrics .  17€
Flors de carbassó farcides de formatge, anxova, tomàquet sec i alfàbrega en tempura i salsa romesco .15€
Alberginia blanca amb mel 8.5€ 
Morro de bacallà confitat amb crema d'eriçons  i escamarlans  . 25€
Arròs sec de carabiner . 36€
Arròs de llagosta . 39€
Ventresca de tonyina bluefine a la brasa amb nikeicat i alberginia fumada  . 25€
Lluç de palangre estil Orio . 19.90€
Turbot a la brasa ( peça 2 persones) . 28€ preu per persona

ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca . 22€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Foie mi cuit fet a casa . 16€
Gaspatxo Aliaga  amb tomàquets d'agricultura biodinàmica .10€
Burrata amb tomàquets blackxerri, anxova  i mel . 21€
Tomàquet d'agricultura biodinamica amb ventresca de tonyina confitada a casa, ceba i piparres . 15€
Tomàquet d'agricultura biodinamica amb anxoves del Cantàbric  . 20€ 

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Aliaga  . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CABRALES I MEL . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CEPS . 2€/ UNITAT 
Les nostres braves . 6€
Pop a la Gallega . 15€


Pa de coca amb tomàquet . 2.70€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 24€
Arròs sec de carabiner . 36€
Arròs de conill   .  20€

DEL MAR

Sapito del Cantàbric a l'estil Aliaga .25€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons  i rossinyols. 25€
Tartar de tonyina bluefine . 23€
Pop roquer amb trinxat de la Cerdanya i cotna de porc . 19€

DE LA TERRA

Magret d'ànec amb salsa oporto i préssec  .18€
Steak tartar al xerès  . 22€
Filet de vedella a la brasa . 22€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 56€/ Kg

POSTRES tots els postres són elaborats a Casa Aliaga

NEW!!!  Pijama Aliaga  6.50€
Pastís de cireres amb la seva confitura i gelat de recuit . 6.25€
Préssec de vinya confitat  , escuma de iogurt i crumble . 5.5€
"Torrija de brioix " amb reducció de Pedro Ximenes i gelat de mascarpone . 6€
Brownie d'avellana  amb gelat de cafè . 6.25€
Tarta de Santiago . 6€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat
El nostre mojito gelat . 6€


Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , coco  , recuit , mascarpone ,  cafè , bescuit  , Xocolata amb llet ,  plàtan i nous de pecan ,   llimona , mandarina, yuzu amb citronel.la, pinya, maduixa 

IVA INCLÒS

INCREMENT TERRASSA 10%

CARTA RESTAURANTE

SUGERENCIAS DEL DIA

Burrata con tartar de melocotón y tomate con pesto de pistacho . 17€
Canelón frio de salmó marinado relleno de tartar de agucate, cremosos de citricos y eneldo . 12€
Esqueixada de bacalao con cerezas y citricos . 17€
Flores de calabacín rellenas de queso , anchoa, tomate seco y albahaca en tempura con romesco . 15€ 
Berenjena blanca con miel . 8.5€
Arroz seco de  carabinero . 36€
Arroz de langosta . 39€
Ventresca de atún bluefine a la brasa amb nikeicat . 25€ 
Merluza de palangre estilo Orio . 19.90€
Rodaballo a la brasa ( pieza 2 personas) . 28€ por persona 

ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico con pan de coca . 22€
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Foie mi cuit hecho en casa . 16€
Burrata con black cherry ,  anchoa y miel . 21€
Gazpacho Aliaga  con tomates de agricultura biodinámica .10€
Tomate de agricultura biodinámica con ventresca de atún  confitada en casa  cebolla y piparras . 15€
Tomate de agricultura biodinámica con anchoas del Cantábrico . 20€

ENTRANTES CALIENTES


Croquetas Aliaga  . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de cabrales y miel . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de hongos . 2€/ UNIDAD 
Nuestras bravas . 6€
Pulpo a la Gallega . 15€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.70€
Ración pan ecológico . 2.50€


ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 24
Arroz seco de  carabinero . 36€
Arroz de conejo   . 20€

DEL MAR
Pop roquer con "trinxat de la Cerdanya" y corteza de cerdo . 19€
Morro de bacalao,   crema de erizos y cigalas . 25€
Tartar de atún bluefine . 23€
Sapito del Cantabrico . 25€


DE LA TIERRA

Magret de pato con salsa oporto y melocotón . 18€
Steak tartar al jerez  . 22€
Filete de ternera a la brasa . 22€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 56€/ Kg

 

POSTRES

NEW!!!   Pijama Aliaga 6.50€
Pastel de cerezas con helado de recuit  6.25€
Tarta de Santiago . 6€ 
Melocotón de viña confitado , escuma de yogur y crumble . 5.5€ 
Brownie de avellana con helado de café . 6.25€
Torrija de brioix hecha en casa con reducción de pedro jimenez y helado de mascarpone . 6€
Nuestro mojito helado . 6€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola


Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , yogur , coco ,requesón  ,mascarpone , biscuit , chocolate con leche , café , fresa, limón , mandarina, yuzu con citronela, piña

IVA INCLUIDO

INCREMENTO TERRAZA 10%