Carta restaurant


CARTA RESTAURANT

SUGGERIMENTS DE TEMPORADA

Amanida de figues coll de dama, pernil d'ànec i encenalls de foie .15€ 
Burrata amb tartar de tomàquet, remolatxa i alvocat amb pesto d'espinacs i pinyons torrats . 18€
Caneló fred de salmó marinat farcits de alvocat i tomàquet . 12€
Rovelló botó  saltat amb all i julivert .  23€
Trinxat de patata, ous ferrats  ecològics i rossinyols . 20€
Canelons  Aliaga amb beixamel i trompetes .  17€
Escopinyes Gallegues a la brasa . 16€
Arròs sec de carabiner . 36€
Calamar de potera amb rossinyols . 29€
Turbot   estil Aliaga . 28€ 
Lluç de palangre estil Orio . 19.90€ 
Ventresca de tonyina bluefine a la brasa amb nikeicat i alberginia fumada  . 25€
Sipia estofada amb llanega negra  . 18
Morro de bacallà amb crema d'eriçons i rossinyols . 25€


ENTRANTS FREDS

Pernil ibèric amb pa de coca . 22€
Anxoves del Cantàbric 000 . 3€/filet
Foie mi cuit fet a casa . 18€
Amanida de tardor ;  magrana, carbassa, formatge fresc i ametlla torrada . 13€
Tomàquet ecològic  amb ventresca de tonyina confitada a casa, ceba i piparres . 15€
Tomàquet ecològic  amb anxoves del Cantàbric  . 20€ 

ENTRANTS CALENTS

Croquetes Aliaga  . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CABRALES i MEL . 2€/ UNITAT 
Croquetes de CEPS . 2€/ UNITAT 
Les nostres braves . 6€
Pop a la Gallega . 18€

Pa de coca amb tomàquet . 2.70€
Ració pa ecològic . 2.50€

ARROSSOS

Arròs de llamàntol sec o caldós . 24€
Arròs de conill  i rossinyols  .  20€
Arròs de muntanya . 17.50€

DEL MAR

Sapito del Cantàbric a l'estil Aliaga .25€
Ventresca de tonyina bluefine a la brasa amb nikeicat i alberginia fumada . 25€
Tartar de tonyina bluefine . 23€
Morro de bacallà amb crema d'eriçons i bolets . 25€ 
Pop roquer amb trinxat de la Cerdanya i cotna de porc . 19€

DE LA TERRA

Magret d'ànec amb salsa oporto i fruita de temporada  .18€
Melós de vedella amb parmantier de patata i bolets de temporada . 20€
Steak tartar al xerès  . 22€
Filet de vedella a la brasa . 22€
Txuletó de bou a la brasa de llarga maduració i sabor intens . 56€/ Kg

POSTRES tots els postres són elaborats a Casa Aliaga

Préssec de vinya confitat  , escuma de iogurt i llima . 5.5€
Pastís cremós de formatge ecològic . 6€
Pastis de moniato amb gelat de iogurt  . 6.25€
Tarta fina de poma amb gelat de vaïnilla . 6.25€
Torradeta de Santa teresa de brioix amb gelat de mascarpone  . 6.25€
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat
Pinya amb llima  . 6.00€

Gelats i sorbets . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla , recuit , mascarpone ,               iogurt cafè , avellana , turró llimona , mandarina,  pinya, maduixa 

SERVEI DE PASTIS O POSTRE EXTERN  AL ESTABLIMENT CASA ALIAGA, ES COBRARÀ 2€ PER COMENSAL

IVA INCLÒS

INCREMENT TERRASSA 10%

CARTA RESTAURANTE

SUGERENCIAS DEL DIA

Ensalada de higos coll de dama, jamón de pato y foie . 15€
Canelón frio de salmón relleno de aguacate y tomate .12€
Burrata con tartar de tomate, remolacha y agucate con pesto de espinacas y pinyoles tostados . 18€
Niscalos botó con ajo y perejil . 23€
Canelones  Aliaga con bechamel  y trompetas .  17€
Arroz seco de carabineros . 36€
Calamar de potera con rebozuelos . 29€
Rèmol de costa  estilo Aliaga . 23€ 
Merluza de palangre estilo Orio . 19.90€ 
Ventresca de atún bluefine a la brasa amb nikeicat . 25€ 
Sepia estofada con  llanega negra  . 18 €
Berberechos Gallegos a la brasa . 16€
Rodaballo  estilo Aliaga . 28€ 
Morro de bacalao con crema de erizos y rebozuelos . 25€


ENTRANTES FRIOS

Jamón ibérico con pan de coca . 22€
Anchoas del Cantábrico 000 . 3€/filete
Foie mi cuit hecho en casa . 18€
Ensalada de granada, calabaza, queso fresco y almendra tostada . 13€
Tomate ecológico  con ventresca de atún  confitada en casa  cebolla y piparras . 15€
Tomate ecológico con anchoas del Cantábrico . 20€

ENTRANTES CALIENTES
Croquetas Aliaga  . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de cabrales y miel . 2€/ UNIDAD 
Croquetas de hongos . 2€/ UNIDAD 
Nuestras bravas . 6€
Pulpo a la Gallega . 18€

Pan de coca con tomate de sucar . 2.70€
Ración pan ecológico . 2.50€

ARROCES
Arroz de bogavante seco o caldoso. 24
Arroz de conejo y rebozuelos   . 20€
Arroz de montaña . 17,50€ 

DEL MAR

Sapito del Cantabrico . 25€
Ventresca de atún bluefine a la brasa amb nikeicat . 25€ 
Tartar de atún bluefine . 23€
Morro de bacalao con crema de erizos y setas . 25€ 
Pop roquer con "trinxat de la Cerdanya" y corteza de cerdo . 19€


DE LA TIERRA

Magret de pato con salsa oporto y fruta de temporada  . 18€
Meloso de ternera con parmentier de patata . 20€
Steak tartar al jerez  . 22€
Filete de ternera a la brasa . 22€
Txuletón  a la brasa de larga maduración y sabor intenso . 56€/ Kg

 

POSTRES

Pastel de queso cremosos . 6€
Melocotón de viña confitado , escuma de yogur y lima . 5.5€   
Pastel de boniato con helado de yogur . 6.25€
Tarta fina de manzana y helado de vainilla . 6.25€
Torrija de brioix con helado de mascarpone . 6.25€ 
Trufa de xocolata en tres textures . 1.95/unitat
Piña con lima  . 6€ 

Helados y sorbetes . 3.35€/ 1 bola
Cacao Antonio Chavez 72% , vaïnilla ,requesón  ,mascarpone ,          yogur  ,  café ,avellana ,turrón  fresa, limón , mandarina, piña

SERVICIO DE PASTEL O POSTRE EXTERNO AL ESTABLECIMIENTO CASA ALIAGA ,
SE COBRARÁ 2€ POR COMENSAL

IVA INCLUIDO

INCREMENTO TERRAZA 10%